top of page

5.1.UW HULP

UW HULP
5.1.1.EEN DONATIE

Financiering is nodig om continuïteit van onze activiteiten te realiseren. Ons team bestaat enkel uit vrijwilligers. Wij streven continu naar proces optimalisatie, dus met een kleine financiële bijdrage kan u al een groot verschil maken. Neem vrijblijvend contact op om te zien wat wij kunnen bereiken met een bijdrage.

5.1.2.MATERIEEL

Alhoewel het niet ons doel is om materiële hulpverlening te bieden, is er medische basis apparatuur nodig om kennisdeling te bevorderen. Heeft u ideeën voor tijdelijk gebruik van apparatuur? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of een gedachtewisseling. 

 

5.1.3.KENNIS

Wij zijn constant opzoek naar manieren om ons werk efficienter en beter te doen. Uw kennis kan bijdragen aan een betere primaire gezondheidszorg in Oekraine. Ziet u kansen of kent u mensen met betrekking tot vertalen, financiering of bedrijfsontwikkeling? We horen graag van u.

T.a.v.   FSK NU

IBAN:  NL36 RABO 0301 2880 03

CONTACTEN

CONTACTEN

Partnerships

 

Onder deze sectie treft u een overzicht aan van de organisaties, stichtingen en platforms waar de stichting FSK N-U lid van is en in participeert. De stichting Foundation Sharing Knowledge is lid van de volgende organisaties:

Friendly Links

 

Onder deze sectie treft u een overzicht aan van (meer algemene) organisaties, stichtingen en platforms met raakvlakken op zowel medische-, educatief- als op hulpverleningsgebied m.b.t. Ukraine:

 

MissionInvest_weblogo_edited.jpg
Sponsoren

SPONSOREN

 

Dankzij deze bedrijven kan FSK N-U de basisgezondheidszorg in Oekraïne voorgoed verbeteren. 

 

 

DE JONG TRUCKS

 

www.dejongtrucks.nl

 

4DIGITAL

 

www.4digital.nl

 

Snoek Centraal Stofzuiger

Apparatuur BV

www.snoek.com

 

De Ruiter Bouwmaterialenhandel B.v.

www.deruiterleerdam.nl

 

De Kantoorspecialist Veenendaal B.V.

https://www.kantoorspecialist.nl/

bottom of page